KNGF kiest Dock35 Media voor mediaverkoop
  Datum
  17 januari 2018

  Per direct verzorgt Dock35 Media de mediaverkoop voor Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF). KNGF is dé brancheorganisatie voor fysiotherapeuten en heeft ruim 22.000 leden.

  KNGF geeft maandelijks het vakblad FysioPraxis uit en twee keer per week ontvangen leden de digitale FysioEnieuws. Daarnaast organiseert zij jaarlijks de Dag van de Fysiotherapeut. Voor beide projecten verzorgt Dock35 Media per 1 januari de mediaverkoop.

  Saskia Bon, Adviseur Communicatie en hoofdredacteur van FysioPraxis, is blij met de samenwerking. “Wij zien in Dock35 Media een ervaren partner op het gebied van media sales en op het gebied van zorgprofessionals. Onze samenwerkingen met Dock35 Marketing en Senefelder Misset, zusterbedrijven van Dock35 Media, zijn erg prettig. Daarom hebben we ook alle vertrouwen in een succesvolle samenwerking met Dock35 Media.”

  Misha Stork, accountmanager bij Dock35 Media is ook enthousiast over de samenwerking: “We zijn erg blij met KNGF als nieuwe opdrachtgever. De media van deze brancheorganisatie vormen een mooie aanvulling op ons mediacluster voor zorgprofessionals. Het cluster bestaat nu uit media die zich richten op artsen, tandartsen en fysiotherapeuten.”

  Meer weten over de commerciële mogelijkheden van KNGF? Klik dan hier.

  Over KNGF
  Het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF) is dé overkoepelende vereniging van en voor fysiotherapeuten in Nederland. Het KNGF heeft 22.000 leden, bestaat uit 13 beroepsinhoudelijke verenigingen en beheert het Centraal Kwaliteitsregister (CKR). Het KNGF behartigt belangen, borgt kwaliteit, bevordert deskundigheid en biedt service aan de leden.

  Gerelateerde berichten

  Opvallende advertentiemogelijkheden die ook u gemakkelijk in 2018 kan inzetten

  Het onderscheiden met advertenties en bannering wordt steeds lastiger. Vele…

  Dock35 Media en De Jager kiezen samen voor een meerjarige contractverlenging
  Dock35 Media en De Jager kiezen samen voor een meerjarige contractverlenging

  Zo op het einde van het jaar weten Dock35 Media…