Dock35 Media en De Jager kiezen samen voor een meerjarige contractverlenging
  Datum
  28 december 2017
  Categorie
  Adverteren, Business, Nieuws

  Zo op het einde van het jaar weten Dock35 Media en De Jager nog feestelijk nieuws te delen. Samen hebben beide partijen namelijk besloten om de goede samenwerking met een meerjarig contract te verlengen. Maar dat is niet het enige. Dock35 Media gaat eveneens de nieuwe kwartaaluitgave, waarvan de titel binnenkort volgt, exploiteren. Meer weten over deze nieuwe uitgave? Houdt onze website dan in de gaten.

  Over De Jager

  De Jager, een uitgave van de Koninklijke Jagersvereniging, verschijnt in een oplage van 21.000 stuks en wordt – zo blijkt uit lezersonderzoek – door 45.000 liefhebbers van jacht & outdoor intensief gelezen. In het magazine is veel aandacht voor nieuws op het gebied van jachtuitrusting. Zo worden in de rubriek ‘Leden testen’ door een ledenpanel nieuw op de markt verschenen producten getest. Daarnaast is er de rubriek ‘Productinformatie’ waar bedrijven de mogelijkheid hebben om nieuwe producten onder de aandacht van de Nederlandse jager te brengen. In het magazine is ook volop aandacht voor items over de natuur in het algemeen.

  Adverteren in De Jager

  Het magazine ‘De Jager’ biedt aantrekkelijke advertentiemogelijkheden. Bekijk de mogelijkheden in het media-overzicht. Ook kan er in combinatie met diverse media uit het portfolio van Dock35 Media geadverteerd worden. Voor informatie of vragen, kunt u contact opnemen met account manager Marcel Koot (E marcel.koot@dock35media.nl T 0314-355 852).

  Gerelateerde berichten

  Opvallende advertentiemogelijkheden die ook u gemakkelijk in 2018 kan inzetten

  Het onderscheiden met advertenties en bannering wordt steeds lastiger. Vele…

  dag van de fysiotherapeut
  KNGF kiest Dock35 Media voor mediaverkoop

  Per direct verzorgt Dock35 Media de mediaverkoop voor Koninklijk Nederlands…